joi, 31 decembrie 2015

M-am gandit de la finalu clasei a XII-a sa lucrez in domeniul videochatului



                      M-am gandit de la finalu clasei a XII-a sa lucrez in domeniul videochatului deoarece nu am avut posibilitatea sa plec din tara. M-am gandit sa urmez Facultatea de Geografie din Iasi si datorita unui venit lunar foarte mic m-am apucat de videochat. Nu am crezut ca voi intalnii un colectiv atat de minunat si niste oameni atat de faini. Va recomand studiourile de videochat din Iasi. (Ioana, 20 ani,Iasi). Studiourile de videochat din Iasi vin in intampinarea ta cu o oferta foarte atractiva. Acestea pun la bataie mai multe joburi pentru fetele cu un fizic minuntat si care doresc sa castige un salariu asemantor cu cel de peste Ocean.

                     Multe fete se intreaba ce este cu acest domeniu pentru care apar zilnic anunturi in ziare sau pe internet, in postere si la TV. Desi mediatizat in exces, acest domeniu reprezinta solutia perfecta pentru fetele interesate de un profit mare cu riscuri minime. De fapt, in domeniul videochatului nu exista riscuri atat timp cat apelati la un studio profesional. Aceste studiouri va garanteaza protectia indentitatii si reclama in orice tara doriti. Da, puteti alege tara in care puteti face videochat. Nimeni nu va stii cine sunteti dumneavoastra si multe fete isi doresc sa faca videochat pentru alte tari decat Romania. 

                        Te asteptam cu multe bonusuri si oferte iar cerinta noastra este minima. Daca ai un fizic model si esti privita zilnic de foarte multi barbati acest job este ideal pentru tine. Ce poti risca ? Nimic. Odata ce imaginea ta este protejata acest job este o nimica toate. Toate fetele care lucreaza deja la noi iti pot spune acelasi lucru si toate au avut aceeasi parere la inceput. Le-a fost frica sa lucreze din cauza identitatii afectate. Ei bine, studiourile promit foarte multe. Indentitatea mascata, salariu mare, libertatea angajatului, program flexibil, bonusuri consistente s.a. Mult success si nu uitati ca studiourile va asteapta cu bratele deschise.