marți, 21 iunie 2016

Public videochat

Ce este videochatul?
Acesta reprezinta o modalitate grozava de a face bani si de a lucra intr-un colectiv tanar, prietenos, alaturi de cele mai bune conditii de munca. Cu toate acestea, videochatul presupune dobandirea unor grozave abilitati de comunicare pentru a putea discuta, pe teme variate, cu oameni din toata lumea, totul pentru a genera venituri consistente. Cu alte cuvinte, videochatul inseamna distractie. In plus, niciodata nu va exista contact direct intre model si partenerul de discutii, astfel ca se asigura intimitatea si discretia mult dorite.
Conditii
Fiecare model dispune de propria camera din care lucreaza, make up artistul este la datorie inainte de fiecare tura, iar cei de la asistenta tehnica sunt pregatiti sa intervina ori de cate ori este nevoie. Fiecare calculator vine la pachet cu un webcam de calitate, a carui setari sunt facute cu atentie pentru a pune in lumina toate calitatile modelelor.
Public chat
Prin intermediul acestui sistem, fetele pot discuta cu mai multe persoane in acelasi timp, insa cand apare un utilizator dornic sa discute in privat, atunci intervine private chatul. Pretul pentru a discuta in privat este stabilit de model si se calculeaza pe minut, astfel, cu cat mai lunga este discutia, cu atat vor fi generate sume mai mari. Scopul videochatului este ca un model sa se faca cat mai placuta in fata tuturor admiratorilor, pentru ca acestia sa achite sume cat mai mari de bani pentru momentele virtuale petrecute in privat.
Avantaje
Pe langa salariile foarte mari, la videochat ai parte de conditi foarte bune de lucru, in timp ce periodic se acorda bonusuri consistente, menite sa incurajeze modelele. De asemenea, se acorda si vouchere la sali de fitness, la film, la piscina sau pentru vacante. In plus, videochatul este unul dintre putinele domenii care promite siguranta locului de munca si a zilei de maine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu