miercuri, 14 septembrie 2016

Cine poate sa se angajeze in live streaming?

Piata muncii din Romania nu promite joburi atractive pentru tineri si conditii bune de lucru, astfel ca nu este de mirare de ce multi aleg calea tarilor straine pentru a avea parte de un trai mai bun. Insa fetele care nu isi doresc sa paraseasca propria tara, insa totusi urmaresc sa obtina venituri foarte bine la un job stabil, se pot orienta catre videochat, domeniu aflat intr-o continua dezvoltare si care promite conditii foarte atractive.
Cine poate sa se angajeze?
In acest domeniu se pot angaja fetele care au varsta cuprinsa in 18 si 32 de ani, care stiu cum sa comunice, iubesc sa isi faca prieteni noi si care cunosc o limba straina, de preferat engleza, insa nici franceza, spaniola, italiana sau germana nu sunt de neglijat.
Conditii de lucru
Acest job este unul care promite foarte multa flexibilitate, existand posibilitatea de a lucra fie de la studio, fie de acasa dupa ce modelele capata experienta necesara. Cu toate acestea, la studio, fiecare dispune de propria camera in care pot lucra in cele mai bune conditii, iar toate celelalte fete sunt prietenoase si dispuse sa se ajute intre ele ori de cate ori este nevoie. Mai mult, videochatul este jobul ideal si pentru studente, deoarece se poate lucra si part time, caz in care ramane timp suficient si pentru studiu, dar si pentru viata personala.
Venituri
Cu toate acestea, cele mai mari venituri sunt castigate de fetele care lucreaza full time si care au participat la toate cursurile si trainingurile puse la dispozitie de studiouri. Cele mai experimentate ajung sa castige chiar si sume de peste 10.000 de dolari, in timp ce un model aflat la inceput de drum poate castiga peste 4.000 de lei, salariul crescand de la o luna la alta, in functie de performante si seriozitate.

Un comentariu: